20. toukokuuta 2011

Seinäjoella

Lähdimme matkaan klo 15 urheilutalolta ! :) Matka sujui hyvin ja leppoisasti. Kun tulimme perille menimme suoraan lämppäämään kisapaikalle loitsun kanssa , samaan aikaan valo jo kantoi tavaramme koululle :D Harkkamme meni hyvin ja kuvioissa oli vähän parannettavaa .. Sitten meidät KÄSKETTIIN penskojen kanssa juokseen ympäri puistoa kun valmentajat menivät katsomaan liikennepuiston aukioloaikoja , jonne emme haluaisi :D:D Sitten menimme majotuskoululle jossa meillä on hyvin ahtaat tunnelmat loitsun kanssa , iltapalaakin syötiin äsken mutta voi loppu kesken :D:D Sitten kuulimme että Karitalla on kuumetta , mutta ei olla vielä varmoja kisaako hän. Huomenna on siis kisat ja ollaan menossa myös uimahalliin JA KAIKKI HYPPÄÄ VITOSESTA ! :)

P.S PIZZARIISIKAKUT OVAT HYVIÄ ! MUTTA VEERA EI KYLLÄ TYKKÄÄ NIISTÄ :D
P.P.S TULI PILLIMEHUISTA MUISTOJA MIELEEN !

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä tytöille huomiseen kisaan!!!!

    T: Jatta, Venla ja Nea

    VastaaPoista
  2. Täällä lakka haisee ja kampaukset valmistuvat. Kohta lounaalle ja sitten kisahulinaan. Vajaalla miehistöllä mennään, mutta hyvin ehtii pari tuntia ennen suoritusta tehdä uudet kuviot. :) Kiitokset kannustuksesta - infoamme tuloksista mahdollisimman pian.

    Tänä viikonloppuna kisaavat myös Valo ja Loitsu. Tsemppiä heille ja kaikille muillekin viikonloppuna kilpaileville joukkueille!

    P.S. Viljan banderolli on tänään ensimmäistä kertaa käytössä. Aika hieno siitä tuli!

    VastaaPoista
  3. On kyl kurjaa ku tulin just tällasella hetkellä kipeeks :( Mut hyvin teillä meni kuulemma taas (==


    t. karita

    VastaaPoista