24. kesäkuuta 2011

historiaa

Syksyllä 2006 perustettiin Ylöjärven iskuun pikkutyttöjen joukkue. Tähän joukkueeseen tuli 10 tyttöä , joista kolme on tällä hetkellä viljassa , osa taiassa ja osa loitsussa. Joukkueen nimeksi valittiin väliaikaisesti Nuput , mutta myöhemmin tästä joukkueesta tulikin Taika. Joukkue harjoitteli kerran viikossa.




Keväällä 2007 harjoitusmäärä lisääntyi kahteen kertaan viikossa , koska oli luvassa mm. ensimmäiset ihan oikeat kisat. Joukkueen kokoompano pysyi muuten samana , mutta joukkueessa voimistellut toinen riinoista lopetti ja tilalle tuli Miisa ja Kata. Lisäksi uudeksi valmentajaksi tuli Marika Ayari.





Syksyllä 2007 joukkueeseen tuli paaaaaaaljon uusia voimistelijoita. Kokoonpano oli 24 voimistelijaa eli voimistelijoiden lukumäärä kasvoi huimasti ! Reenasimme edelleen 2 kertaa viikossa , mutta reenien pituus lisääntyi. Lisäksi tuli uusi valmentaja , Lotta Heinämäki. Välineenämme oli naru ja musiikkinamme hupaisa peikko-jumppa , jonka opimme nopeasti.





Keväällä 2008 kokoonpano nousi taas , mutta tällä kertaa 27 voimistelijaan. Lisäksi tuli taas uusi valmentaja Ida Siltanen. Reeni-määrä oli vaihtelevasti 2-3 kertaa viikossa. Esiinnyimme kisoissa kahtena eri joukkueena ohjelmilla , heppuli keppuli ja hiiri mittaa maailmaa. Meillä oli myös ensimmäinen kisamatka Kotkassa.




Syksyllä 2008 meidät jaettiin kolmeen eri joukkueeseen , taika-00 , taika-99 ja taika-98 , suurin osa joukkueestamme , jotka voimistelivat sillon olivat taika-98 joukkueessa , mutta yksi joukkuelaisitamme oli taika-99 joukkueessa. Kaikki kisasivat pallolla ja pärjäsimme aika hyvin ensikertalaisiksi :) !





Keväällä 2009 tuli taika-x ja taika-z. Me olimme se zeta. Zetasta jakauduimme vielä Zippiin ja Zappiin. Molemmat , Zip ja Zap pääsimme kategoriaan B ja voitimme jaetulla ykkös sijalla piirinmestaruuden :) !




Syksyllä 2009 Zip ja Zap yhdistyi ja olimme sitten taas pelkkä Taika-Z , silloin meitä oli yhteensä 14 voimistelijaa , joka oli aika paljon :D ! Välineenämme oli vanne ja musiikki tiktakin heilutaan. Pärjäsimme kisoissa hyvin ja kategoriamme oli aina B.






Keväällä 2010 joukkueemme nimeksi vaihtui Loitsu (eli olimme samaa joukkuetta nykyisen Loitsu joukkueen kanssa) Ohjelmamme oli hidas ja sulava. Se oli ensimmäinen varsinaisesti hidas ohjelma , jonka hitauteen paloi aluksi hieman reeneissä pinna :D:D !! No kova reenaaminen kuitenkin tuotti tulosta sillä olimme ensimmäisen kerran A-kategoriassa <3<3<3<3<3<3<3<3<3 :D.:D !




Syksyllä 2010 meillä vaihtui taas kerran kokoonpano eli Loitsu jakautui kahtia , tuli kaksi joukkuetta eli isommat ja pienemmät (eli 10-12 ja 12-14). Me olimme se 12-14 ja nimeksemme tuli silloin siis tämä VILJA ja sen jälkeen emme enään oikein treenanneet yhdessä Loitsun kanssa. Ohjelmamme oli vauhdikas ja iloinen. Välineenemmä oli vanne ja musiikkina queenin dont stop me now :) Kategoria oli B :) !




Kevät 2011 meillä oli ohjelma oli vauhdikas ja menevä niinkuin mekin ;) ! Teemana oli uhkapelimannit. Meillä oli päässämme IHANAT PANNAT , joka onkin paras muisto kyseisestä kaudesta :D



Tällä hetkellä harjottelemme siis pallolla reenaamista ja treenaamme yhteensä 4 kertaa viikossa :) !

14 kommenttia:

  1. kiva postaus ja tsemppiä uuteen ohjelmaan <3

    VastaaPoista
  2. tossa taika-99 joukkueessa missä oli ripurapu musa :D ni oli kyllä kaksi nykysitä viljalaista eikä yks eikönii

    VastaaPoista
  3. Musta oli vaan yks...

    VastaaPoista
  4. Lotta, ainakin mun mielestä:)

    VastaaPoista
  5. Mutta eikös siellä ollut myös Sofia? Muistaisin niin... jos sitä tarkoitetaan :)

    VastaaPoista
  6. Niin tais ollakin. Eli nähtävästi onkin:) Olit oikeessa:D

    VastaaPoista
  7. noi vihree siniset puvut on ihanat <3

    VastaaPoista
  8. onko annika noin pitkä tossa ohjelmassa mis on noi vihreet puvut ? Sehän on ihan himo pitkä verrattuna noihin muihin , vai onko noi polvillaan ? (: T. Salla <en ite kato saa selvää :D:D

    VastaaPoista
  9. muut on polvillaan ;D T: Riina

    VastaaPoista
  10. mää ja sofia oltii ripu ravussa :D

    VastaaPoista
  11. Salla: Annika seiso jonkun korokkeen päällä ja takarivi on iha seisoviltee (;kaikki ei oo riina polviltee..

    VastaaPoista
  12. aijaa ;D no kumminkaa annika ei oo noi pitkä ollu :D
    T:Riina

    VastaaPoista