19. syyskuuta 2011

Kuortaneen leiri 17-18.9

Moi kaikille! Tulimme siis eilen alueleiriltä Kuortaneen urheiluopistosta. Ajattelin sitten tehdä tälläitteen mukavan postauksen siittä. Lähdimme matkaan n. 7.15 jäähallin pihasta. Matka sujui rupatellen kavereiden kaa. Mukana oli myös Loitsu. Pysähdyimme matkalla pissatauolle ABC:lle. Kun saavuimme Kuortaneelle, menimme heti ensimmäisenä palloiluhalliin leirin avajaisiin. Mukana oli meidän lisäksi 7 joukkuetta. Avajaisten jälkeen Maikki piti meille oikein ihanan alkulämpän jossa tuli jo heti paikat kipeiksi :).

Ekan päivän vietimme Loitsun kanssa. Sen jälkeen meillä oli ponnutreeniä, jonkun kanssa jonka nimeä en muista ;). Menimme tämän vuoden välineellä kaikenlaisia hyppyjä jne. Eli seuraavaksi tuli pohkeet kipeiksi. Kunnon ponnutreenin jälkeen meillä taisi olla ruokailu ( en siis ole enään varma ). Söimme hyvin, ja monipuolisesti. Ihastuimme Kuortaneen ihaniin leipiin! Olisimme halunnut nähdä leipurin kädet! Ruokailun jälkeen meillä oli ilmaisua Maikin kanssa. Siellä teimme sellaitteen pienen esityksen jossa on erinlaisia ilmaisuja. Sillä tunnilla opimme paljon.
Jes sitten pääsimme majoittautumaan!! Huone jaot meni näin: - Veera & Rospe - Ella & Roosa K. - Riina & Jarppa - Salla & Sofia - Annika & Lotta Me ei oikein ihastuttu huoneisiin ensinäkemyksellä, nimittäi ehdoton ykkönen eli TV puuttui parista huoneesta. Ei kyllä wc:täkään löytynyt niiden huoneista. Meidän lempparijuttu oli Kasva Urheilijaksi- testit. Testeihin kuului: - 50 m juoksu - 5-loikka askeleen juoksuvauhdilla - kuntopallon heitto alhaalta eteen - haaraistunnassa eteentaivutus - lapakääntö kepillä - kestävyyssukkulajuoksu - sisupunnerrus Testit menivät kaikilla ihan kivasti :). Tunnin piti meille oma päävalmentajamme Lotta. Testien jälkeen meillä olikin päivällinen. Päivän päätteeksi meillä oli jotasuikin lihaskuntoa. Oltiin ihan poikki kun oltiin koko päivä aherrettu, mutta yritettiin painaa vielä kaikki ulos. Iltapalaksi oli karjalanpiirakkaa. Nukkumaan menimme n. 23, kun useimmat jäivät koukkuun BB: seen. Aamulla heräsimme joskus seitsemän aikaan, ja aloimme pakkaamaan koska huoneet piti jo luovuttaa aamulla. Ensimmäinen tunti alkoi 8.30, ja se oli alkulämppä koko ryhmällä. Sunnuntaina olimme Seinäjoen Voimistelijoiden Ixorian kanssa. Ensimmäisenä meillä oli telinevoimistelua. Siellä teimme ensin kaikenlaisia lihaksia. Kun saimme lihakset lämpimiksi meillä alkoi semmoisen vähänniinku kuntopiiri, mutta oli vaan telinevoimistelua.
Muita juttuja en enään sori vaan muista, kun tuli nukuttua yö- unet niin hyvin että kaikki unohtui mutta tässä on vielä kuvia :)

8 kommenttia:

  1. Ilmeisesti oli kivaa? Miten tollaselle leirille pääsee?

    VastaaPoista
  2. näyttää hauskalta (: mun joukkue oli kanssa leirillä viikonloppuna

    VastaaPoista
  3. Leirille pyydetään mukaan ja sitten meitä pyydettiin ja halusimme tietenkin mennä :)
    Ja missä leirillä olit ja missä joukkueessa voimistelet? (=
    T: Viljalainen

    VastaaPoista
  4. olin voimistelileirillä ja voimistelen turussa 12-14 sarjassa en voi sanoo joukkuetta kuulemma :DD

    VastaaPoista
  5. Hei! :)

    Teidät on haastettu, käykää katsomassa lisää blogistamme! http://voimisteluntaikaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Okei :) kivaa teemme postauksen heti kun ehdimme ;)
    T: Viljalainen

    VastaaPoista