29. lokakuuta 2011

näytös

eli joku halus tänne semmosen meiän mielipide jutun tän päiväsistä meiän seuran ohjelmista tässä ois sitte teille joukkuettain ;)

Kaisla : Jos ette vielä tiedä niin kaisla on siis meidän seuran nuorin joukkueemme , kaislalla on hauska robotti ohjelma jossa välineenä on naru ! Ensiesiintymiseksi se oli veeery good ! Sitä oli jotenki söpö kattella ku ne oli nii pikkusia ja venyviä ;) !


Lumi : Lumen ohjelma oli siisti ja ohjelmanvaikeusosat oli niitten ikään just hyviä !
Teemana niillä on vähä semmone niinku viidakko:D


Valo : Valon ohjelma oli pirtee ja teemana niillä on se _magdaleena_ tyttö .... jos teille on tuttu laulu : magdaleena on pikkuinen tyttö salalala ja sillä sillä on suussa yhdeksän hammasta ........ ymym


Valotar : Valottarella on ohjelman teemana minnihiiri , heidän ohjelmansa oli minun mielestäni paras ! teema sopi nille justiinsa hyvi :) ! Lisäksi heillä oli ihanat puvut !


Taika : Taian ohjelma on ihanan tunteellinen tai semmonen , kuviot ovat tarkat & laskutkin he osaavat ! Taian ohjelma oli meille kyllä jo tuttu sillä suunnilleen joka reeneissä me sitä kattellaan ja kohta osataan jo ulkoakin ainaki melkeen:Dd hhehe + taialla on siis pallo !


Loitsu : Loitsun ohjelma on hyvän unen & pahan unen sekoitus .... Puvut ovat vähän erilaiset kuin yleensä ! vanteet pysy hyvin hallussa !


Hiutaleet : Hiutaleiden ohjelma oli semmoinen mikä hiutaleilta yleensä odotetaan ! Keilat pysy hyvin mukana ja ohjelmaan oli keksitty hauskoja yksityiskohtia !! ++ eläytyminen oli mageeeeeeeta


ja vielä viimesenä me : Harkattiin ennen esitystä pari kertaa omatoimisesti muttei siitä paljon tullut mtn , uudet jutut unohtu ja pallot lenteli:D < näin suomeks sanottuna .. noh esitykset (esitettiin 2 kertaa) meni ihan semi hyvi mut ekalla kerralla joiltain saatto tippuu pallo jopa 4-5 kertaa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd eli ei ihan putkeen !! mut siis ens viikoloppuna on ekat kisat ja niitä varten pitäs ehkä vähä harjotella kädessä pallon pitämistä ;)


Lopuks pari kuvaa :







8 kommenttia:

  1. Esitykset meni tosi hyvin kaikilla mielestäni........ja huomenna sit kisaamaan jännittää...tsemppiä kaikille,onnee kisaanXDDDD terkkuja valottaren matildalta XDDDD

    VastaaPoista
  2. Valottaren Jessicalta myös terkkuja, tulkaa kannustaan meitä :)

    VastaaPoista
  3. neidit hei OIKEIN KIRJOITUS !! paljonko teidän äidinkieli on?????

    VastaaPoista
  4. ahahhahhaaaaa ai että oikeinkirjotus... katoppa omaa kommenttias

    VastaaPoista
  5. hei ei kaikkie pidä puhuu kirjakieltä jossei halua :D ? lol toi kommaaja

    VastaaPoista
  6. Hei, jospa pidettäis kommentit asiallisina, kiitos !

    VastaaPoista
  7. onko toi musta teiän puku? tosi nätti!

    VastaaPoista
  8. juu on :) ja kiitos!
    -VILJALAINEN-

    VastaaPoista