5. tammikuuta 2012

uusia vuosia !

Nyt on reeneistä loppunu loma ja kohta koulukin jatkuu :). Tiistaina oli ekat reenit loman jälkeen ja harjoteltiin meiän tanssikisa ohjelmaa yhessä taian ja loitsun kaa. Harjoiteltiin siinä sitten sitä ohjelmaa ja yhtäkkiä alko palohälyttimet soimaan. Kaikki otettiin tavarat mukaan & juostiin pihalle. Pihalla oltiin pari minuuttia kunnes huomattiin kahden paloauton kurvaavan pihaan. Kello alkoi olla jo sen verran että kaikkia tultiin hakeen nii sitte osa lähti ja osa ihmetteli vielä pihassa mitä oli tekeillä. Se hälytys oli vissiin ihan turha , eikä mitään paloa missään ollut :)

Keskiviikkona meillä oli reenit Metsäkylän koululla yhdessä taian kanssa. Ekaks juostiin vähä alle tunnin lenkki ja sitte aika monella oli toppatakkiki ni tuli tosi kuuma ja kun oli vielä loskakeli ja kengät meni läpi nii ei ollu kyllä yhtään mukavaa :/ Lenkin jälkeen tehtiin perustreeniä ja taika esitti niitten uuden ohjelman ja senjälkeen me kokeiltiin uuden ohjelman liikkeitä ja teemakin on nyt tiedossa ;) Lopuks tehtiin viel paljon lihaksia kehittäviä liikkeitä.

5 kommenttia:

  1. Siirryttekö 14-16 sarjaan????

    VastaaPoista
  2. Eiks erkku vielä huutanu, et: noni miehe posee xD

    VastaaPoista
  3. ei siirrytä vielä 14-16 , tää kausi ainakin ollaan ihan 12-14 sarjassa :)

    VastaaPoista
  4. Voitteko lisätä tonne sivupalkkii tän blogin:
    http://kaislat.blogspot.com/
    Sori jos valitsette noi sivut ite:P. Onnea keväälle!

    VastaaPoista
  5. Kaislat linkitetty!

    Kaikkien joukkueiden blogit ovat tervetulleita listalle - mutta linkitettyinä on vain sellaisia joukkueita, jotka tällä listalla haluavat olla. Tsemppiä kevätkauteen koko porukalle! :)

    VastaaPoista