20. helmikuuta 2012

Kuortane (:

Meijät oli taas kutsuttu Kuortaneen leirille (: Lähettiin lauantai aamuna klo. 7.00 eli aika aikasin. Mut kaikki lähti hyvin mielin ku tiedettiin jo valmiiks et bussimatkasta tulee kiva :D ! meijän sisarjoukkue Loitsu tuli sinne kans ja mentii samalla bussilla (:



Kun päästiin perille niin alettiin heti hioon ohjelmaa kun saatiin tietää bussissa meidän uudet paikat ;)Sitte alotettiinki jo leiri (: tunteja oli kaikkia erilaisia ja ruokailuja niiden välissä. Ekan ruokailun jälkee oli ruoka tauko, ja me vaa löhöiltii sohvilla ja otettiin kuvii (:






Yhdellä tunnilla lauantaina oli liikkuvuutta.






Ja taas yhdellä tunilla oli omatoiminen tunti, eli tehtiin ohjelmaa (:




Sitten päästiinki jo majottautuun! Yövyttiin Sysimajoissa. Ne oli taloja jossa oli neljä 3 henkilön huonetta (: meijä joukkue sai oman talon (; Mutta me nukuttiin pareittain paitsi yhessä huoneessa oli 4 :D raahattiin siis sänkyjä huoneesta toiseen :D huonejaot meni: Salla & Sofia, Pami & Kaikkone, Rospe & Veera, Riina Annika Jarppa & Ella (: Oli tosi kiva ilta !! tässä pari kuvaa illasta ja Sysimajasta (;







Seuraavana aamuna kaikki heräs n. puol seiska (; Taas ruokailun jälkeen oli vapaa-aikaa ja mentiin ottaan kuvia aulaan ja hissiin (;






Ruokailussa oli hyvää leipää josta kaikki tykkäs toooooosi paljo (; täs pari kuvaa ruokailustakin (: !





Sitten kuuden aikaan alkokin jo kotimatka (: Kaikki oli jo sillon tosi väsyneitä !





Vielä lopuks pari kuvaaa ! (:






5 kommenttia:

  1. vähänkö jarppa on nätti tossa kuvassa missä se makaa sängyllä :D !

    VastaaPoista
  2. tota noin hei olen lotta ja osaan edustaa :D:D:D
    -kaikkonen(;

    VastaaPoista
  3. Oliko rankka leiri? Miten noille leireille pääsee?

    VastaaPoista
  4. Leirillä oli muutama vähän rankempi tunti (: mutta pääosin tosi kivaa oli ! ja leirille voi tietääkseni hakea ja sitten sieltä tulee kutsu jos sinne on päässyt (:

    VastaaPoista
  5. ollaa kyl hehkeinä all the time...
    -ella

    VastaaPoista